torsdag 5 maj 2011

Belysning är en utmaingBelysningen av ett rum är en stor utmaning att få till bra. Hemligheten tycker jag är många mjuka ljuskällor istället för få starka. Lamporna är både en viktig del av inredningen men fyller också en viktig funktion. Så där finns en klar anledning i att investera i några väl valda man tycker om! Sanningen är den att alla fina lampor är ofta dyra, tyvärr...En retlig & rolig golvlampa från Design House. Väldigt enkel i sin idé men så lyckad. Som original är glöd-lampan frostad men jag har bytt ut min till en transparent, jag tycker det är finare när man ser ljustråden.

Block-lamapan, även den designad för Design House är en otroligt tacksam lampa. Lätt placerad, behagligt ljus & väldigt fin att se på.2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, lampor är en sann utmaning.
    Även jag älskar min Blocklampa dock sitter jag inne på första utgåvan med svart sladd, ÄLSKAR DEN! Han även tagit till en lite ovanligare variant på vardagsrumsbelysning då en av Design House lampor som jag tror har utgått, den stora SPRING-lampan pryder ena hörnet, ett lyckat resultat om jag får säga det själv. Får visa någon dag på bloggen! Men inte idag....idag är en annan dag!

    Allt gott! Kram

    SvaraRadera