tisdag 7 juni 2011

Vaggar vår skatt

Vilken underbar långhelg det varit! Här har det njutits dagarna i ända, av sol, bad, grillning, vänner, bröllop och utflykt! Igår kväll tog vi sommarens första kvällsdopp vid bryggan, det var svalkande & gott i värmen! Därför har ni inte hört så mycket av mig här på bloggen. Men nu kommer en ny vecka och jag hoppas kunna visa mig mer aktiv!
Förutom alla sparkar i magen gör bebisen sig verkligen påmind då vaggan hänger i sovrummet i väntan på att få vagga vår lilla skatt till sömn. Känner också nostalgi från när vaggan senast hängde uppe, till vår lilla tjej som har blivit så stor nu, tycker vi :) Det var då idéen om vaggan föddes och jag sydde det första exemplaret!
Vaggan var väl uppskattad av lilla E, hon trivdes gott i den. En liten rörelse från mammas hand eller från pyret själv får vaggan att komma i rörelse... Förstår att det är trivsamt! En krok i sovrummet och en i vardagsrummet gör att vi kan flytta vaggan beroende på vart vi är. Kan klart rekommenderas! Kika gärna in hos Design Lodge för att se fler bilder & få mer information om vaggan!

 Allt gott! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar