onsdag 23 november 2011

Juletid hos Blomstertid



Julen har verkligen fått både tid och rum hos Blomstertid. Gnistrande vitt och frostigt grått... Varje lite vrå andas jul, allt skapat av skirt glas, ruff betong, plåt, snöklädda granar, fjäderfyllda julgranskulor och därtill alla härliga julblommor som hör denna tiden till... Mängder av vackra presenter att ge till nära och kära. För visst är det roligt att få ge bort något vackert, något fint att njuta av. Denna tiden på året är vi extra duktiga på att visa varandra uppskattning, vi behöver inte alltid ge något stort och märkvärdigt, det är ju tanken som räknas... Kanske något att ta med och bli bra på vid de oväntade tillfällena, kanske lyckan blir ännu större.







Imorgon kan jag glädja er med att det väntas en ny tävling! Ett fint pris som är hämtat just från Blomstertid. Så välkommen tillbaka imorgon, inget ni vill missa!








Om du har en vän långt ifrån dig, kom ihåg hur enkelt det är att skicka en liten blomma, ett kort eller ett litet paket. Kanske det finns någon i din närhet som behöver veta din uppskattning och omtanke.







 kram elin 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar