fredag 2 december 2011

Stämningsfullt....
Inbjudande & stämningsfullt. Just de orden nådde mig när jag möttes av detta fina skyltfönster. En helmysig och charmig butik i Jönköping som vid varje besök får mig att tro att jag är i en liten gränd i Danmark. Olgas Hus bjuder på en fantastisk känsla och en genomtänkt helhet...
Älskar att gå bland hyllor och skåp som är fyllda av detaljer och fina pinaler. Här kan jag gå länge och bara njuta och ta in allt vackert. Har du inte besökt Olgas Hus tycker jag genast att du ska bege dig dit. Sedan några veckor har de flyttat snett över gatan och har nu mysiga lokaler som nästa känns som ett litet hem.


Jag har glädjen att låta er delta i ännu en fin fin utlottning. Olgas Hus bidrar med något fint som gärna skulle få finnas i mina ägor. Detta blir morgondagens nöje tillsammans med Design marknaden så välkommen tillbaka!

 kram elin 6 kommentarer:

 1. Ohhh.....måste dit snaaaart, har ju ett presentkort där att avverka dessutom! MUMMA!
  Mysig lite stad de byggt upp av ljuslyktorna...i like! :D

  SvaraRadera
 2. Men åh vad mycket fint! En butik helt i min smak. Önskar dig en fin fredag. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag måste också dit snart....ser underbart fint ut! Gjorde ett litet inlägg idag om bl a din fina ljusstake som jag köpte på blomstertid härom veckan. Den gillas massor!

  Trevlig helg!
  tina/ http://tinaminastina.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Där borde man ta sig en titt när man kör förbi nästa gång. Ser väldigt fint ut :) Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Herregud! Vad mycket fina saker. Jag har själv en liten stad...tre hus! Men jag älskar lyktan och änglarna...fick du med något hem?

  Kram Frida

  SvaraRadera