söndag 3 juni 2012

[Betonggolv]Den fina kontrasten mellan de vita plankgolven ner till vårt mindre allrum bryts av det fina betongsteget som sedan fortsätter med ett betonggolv. En lyckad detalj som gör mig sådär knäsvag... Golvet gör sig fint just för att det är en nivåskillnad från övriga rummet. Betonggolvet omges av tjocka stenväggar. Känslan sådär mitt i prick.12 kommentarer:

 1. i´s magic! :D And i loooooooooove it! :D Kram

  SvaraRadera
 2. Såååå snyggt ni har!
  Johanna

  SvaraRadera
 3. O ja, det ser helt fantastiskt ut. Verkligen ettlyckat materialbyte. Det kan ju vara lite halvsvårt annars när det gäller närliggande golv kan jag tycka.
  / Kristina

  SvaraRadera
 4. Snyggt...Kram Helena. Är det värme i golvet???

  SvaraRadera
 5. riktigt snyggt! vad har ni för golv i resten av rummet. är det vitlaserat golv, håller på att kolla på golv till vårat hus men svårt att hitta något fint , kan du tipsa om något fint? det ni har ser jätte fint ut ljust och fräscht!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har furu plank golv. Målat med vit golvfärg. Vatten baserad, utspädd med 15% vatten.

   Radera
 6. V A K K E R T !!
  digger det gulvet !

  SvaraRadera
 7. jösses vad snyggt! Hur gör man betonggolv?? köper?? Snälla berätta!!! 7Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har använt flytspackel. Betongpulver blandas med vatten, sedan flyt spacklar man golvet och låter det torka under ett dygn. Där efter impregneras det för att binda dammet. Ska försöka dela en mer utförlig beskrivning på bloggen någon dag!

   Radera
 8. Verkligen snyggt golv! funderat lite på att fixa ett liknande golv i vårat vardagsrum och kök. Är det någonting man kan fixa med själv om man är någorlunda händig tro? =) Är det dyrt eller hur är det rent prismässigt?

  SvaraRadera