söndag 7 oktober 2012

[Solig helg i Industrin]En solig och härlig helg har passerat i Grafitgrå Industri. Tack alla goa kunder som besökt oss denna helg. Höstsolen har strålat och likaså glädjen inifrån och ut över att få leva denna dröm.


Lite nyheter har kommit in hos Grafitgrå. Mjuka, sköna kuddar i 70% ull och 30% återvunnen ull, både med och utan motiv. Fina att kombinera tillsammans.


Populär har kryss ljusstaken varit denna helg. En ljusstake att placera ensam, eller tillsammans med tre andra så är adventsljusstaken ordnad. Genom att ställa de fyra kryssen på rad kan man dekorera ljusstaken med mossa, äpplen eller nötter till julFina trädet Coroccia som i sin enkelhet tar sig stort uttryck.

Våra fina Guteskinn kommer nu göra många hem varma och mjuka. Ett underbart skinn att lägga på bänken, soffan, stolen eller pallen och till och med i bilsätet vet jag att något fick sig sin plats.


Nätkorgen att förvara ved, tidningar eller annat som behöver förvaras.
De snygga plåtkistorna funkar till mycket. Hallförvaring, kista till barnens rum eller förvaring till ved.


Nya tider kommer då vi tänder brasan och håller industrin öppen igen. 


>>Håll utkik...


Vill du ta del av mer vardagsinspiration från Grafitgrå, sök upp Grafitgrå på Instagram. Gilla oss på Facebook så får du också ta del av inspiration, info och nyheter.3 kommentarer:

 1. Oj, vilken trevlig sida jag hamnade på nu!
  Så snygga saker...

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Hur stor är nätkorgen och vad kostar den? Tack på förhand!
  Kram Jessica

  SvaraRadera