måndag 29 april 2013

[Blomstrar hos Grafitgrå]




Våren tar form i Grafitgrå Industri. Allt för att du skall inspireras och få njuta... Välkommen att besöka vår gårdsbutik på landet. Vi finns i den gamla smedjan vid Landsjön, Kaxholmen.

Vistakullevägen 1 | Hunnerydsbadet | Landsjön








Grafitgrå dubblar Industrins yta genom att flytta ut på grusgården. Grafitgrå har snygg trädgårdsinredning i betong och härliga växter att plantera ut.







Det finns möbler och detaljer både för den stora altanen och den lilla balkongen.




Planera för helgens utflykt!! Bästa fikat utlovas i Sajros Kök i Grafitgrå Industri!


fredag 26 april 2013

[Helgtur...]



Olivträd, en riktig favorit. Älskar medelhavskänslan och gråskalan i det. 
Till helgen bär det av till Danmark för ledighet, inspiration och massa tid med de käraste. Efter varje tur över kommer man alltid hem nyfylld av inspiration. Så det blir härligt och se vad vi får med oss hem från denna helg. Dags att besöka en favorit bland gårdsbutikerna som öppnat upp för säsongen!




 >>Önskar Er en härlig helg..




torsdag 25 april 2013

[Kreativ kombo]





Tillbringat dagen tillsammans med härliga Sara-Day Fotografi och Johanna Pilfalk-Inredningsstylist. 




Tillsammans jobbar de med olika projekt, bl.a. inredningsreportage. Ett härligt och begåvat radarpar!




Denna gång ett spännande projekt som vi hoppas kunna berätta mer om framöver...




Titt in hos DAY Fotografi och Johanna Pilfalk. Där bjuds det på ljuvliga bilder och inspiration...




tisdag 23 april 2013

[Stillhet]



När stillhet råder, njuter jag. Då hinner man tänka, drömma, landa och andas. Ett måste då och då....



 Alldeles förälskad är jag i denna stol. Varje liten linje tilltalar. För varje år som går gillar jag dem mer och mer.... Fin kombo till betongbordet. 


fredag 19 april 2013

[Grusgården nästa...]



Mitt i sjukstugan njuter vi av fredag. Myser och pysslar om mina små. Och försöker hinna med ett och ett annat emellan. Men sådana här dagar får de flesta "måsten" vila.




Laddar såklart inför en helg i Grafitgrå Industri. Blomsterbilden bjöd på mycket vår och trädgårdsfrossa. Så i helgen flyttar butiken ut en aning och bjuder på en smula trädgårds-inspiration. Sakta med säkert flyttar vi ut på grusgården... Det planeras för målning på utsidan av den gamla smedjan och snart är gården fylld av trädgårdsinspiration och platser att avnjuta vårkaffet på.

>>Välkommen att besöka oss i helgen!

Lördag 10-16
Söndag 11-15


Vistakullevägen 1 | Hunnerydsbadet | Landsjön




Fina By Nord kuddar och pläden finns i Grafitgrå Industri. I veckan som kommer inväntas mer nyheter från By Nord. Vi har även fått påfyllning av ljuvliga guteskinn. På bilden även: Grafitgrå soffbord och låg bänk med betongskiva, samt stumpastaken finns hos Grafitgrå.

Besök vår webbshop för mer info och inspiration

www.grafitgra.se





onsdag 10 april 2013

[I det enkla...]



"I det enkla bor det vackra"




Mitt i veckan är det härligt att bara stanna upp. I ilande fart och ett härlig kaos fånga stunden och här och nu. Att hinna se "att i det enkla bor det vackra".


Så är det nog också med oss..... När vi är enkla är vi som vackrast. När vi inte gör oss till eller strävar mer efter att nå upp till alla krav. Utan bara vågar va Vi, i all enkelhet.



fredag 5 april 2013

[Vår-helg]



Godkväll... Här laddas inför en helg i Grafitgrå Industri. För varje vecka som går tar våren mer uttryck. Just det upplevde jag idag då ja fyllde industrin med lavendel i trädgårdskrukorna, bergsviol och kryddor. Hur härligt är inte detta?? Trädgårdstider närmar sig och snart är det dags att sätta spaden i jorden och börja fejja.




Att tillbringa dagarna i Industrin är som balsam för själen. Det är en förmån att från träffa så mycket härlig människor. Så lätt att vi jäktar på i vår stressiga vardag men jag upplever att Industrin får va en plats där vi får släppa jäkt och stress och bara få vara en stund. Njuta av stunden och omgivningen. Så varmt välkommen i helgen och du önskar en stunds avkoppling och sällskap får du mer än gärna av oss!!

Och ja visst, det har dykt in lite NYHETER också......

Lördag 10-16
Söndag 11-15


Obs!! Ny tid på söndagen

Grafitgrå Industri | Vistakullevägen 1