onsdag 25 januari 2012

Frostigt & friskt
Så kom äntligen vintern! Snö, en islädd sjö och frostiga, friska dagar....o lite sol på det! Å vad det ger mig energi. Ljuset är så välkommet, man inser saknaden så fort man får smaka på det. En tur i staden igår fick mig att inse att snart är vi där....Jag fylls av ett lyckorus när jag tänker på att VÅR står snart för dörren. I flera fönster visades lätta skor, ljust slitna jeans och jag kunde inte motstå att unna mig en tunn, vit blus...Mmm! Men visst, så härligt med snön och det ljus som tränger in just nu!


Hortensia, en blomma som verkligen hör våren till..... Dock svår att få den att överleva en längre tid så här tidigt. Men den varar ett tag i alla fall och jag njuter varje stund.....

 kram elin 


4 kommentarer:

 1. Den korgen har jag gått och sneglat på, men den större varianten :) Dom är ju superfina! Nu blev jag ännu mer övertygad om at jag nog behöver den :)

  SvaraRadera
 2. Hei! Jeg liker det jeg ser. La meg som følger og kommer tilbake :) klem Natalie

  SvaraRadera
 3. Var kommer lampan i bakgrunden ifrån, glödlampan på fot?

  SvaraRadera
 4. Lampan är en äldre modell från HILLO. Egentligen med tillhörande skärm men jag har ersatt den med en stor glödlampa. Gåt bra med vilken fot som helst bara lampsockeln är skapligt fin!

  SvaraRadera