tisdag 21 februari 2012

[Så bra som möjligt]Det blir inte alltid som man tänkt sig....med små barn i familjen. Man får ofta vara snabb att hitta nya idéer och tänka om, speciellt i krassliga vintertider. Allt för att dagen ska bli så bra som möjligt. För ja, dagen blir ju vad man gör den till. Mellan stunder av spel, lek och ritande tar lite vila vid... Så nu fanns lite tid att titta in här. Inte bara det, utan även knåpa och forma på lite spännande ting som ligger och gror... Mer om det kommer ni få läsa om en annan dag!
Började inte din dag som du önskade, kom ihåg att det alltid går att vända den. Tänk om, tänk rätt. Ägna dig en stund åt det som du vet gör dig glad och ger energi... Några minuter kan räcka för att dagen ska ändra inriktning.


En mjuk och gó one pice är skönt när man ligger och sussar om dagarna, från Åhléns. Det svart-vit randiga påslakanet i sängen är från Hemtex. Hoppas Ni får en bra dag!


3 kommentarer:

 1. Tack för orden om att tänka om ifall dagen inte börjar som man tänkt sig! Precis vad behövde nu!

  Det är ju så med små liv i huset, det blir inte alltid som man planerat och ofta är det ju lite svårt att vara nöjd ändå.
  Hoppas din dag blir bra!
  Anne

  SvaraRadera
 2. Han ser ut att sova gott, lillen. Hoppas han kryar på sig fort! Kramis A

  SvaraRadera
 3. Tänkvärda ord!vilka härliga bilder!

  SvaraRadera