torsdag 22 mars 2012

[Morgonstund]Det är det enkla och okomplicerade som ger ny inspiration... Ibland kan man leta sig förbrilt utan att hitta den, så räcker det att bara stanna upp så finns den där, just där... En härlig stund ute denna vårmorgon gav mig just det jag behövde. Hoppas den kan ge er lite "good feeling" också i form av bilder som ni kan bära med er denna dagen... Se dig om idag, det finns massa att inspireras av just där du är om du bara stannar upp!Nu vill jag ta fram färgpaletten och skapa spirande vår... Grönskande, friska knoppar i trädkronorna och mattor som börjar återfå sin färg. Dags att rensa bort gammal ljung från i höstas och låta skirt liv få spira och betongkrukorna inta våren....4 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Så vakre morgen bilder fra deg!
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem, Monica

  SvaraRadera
 2. Helt ljuvliga bilder! Och vilken fin blogg du har! häls. miaw åland/finland

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga morgonbilder från sjön! mmmmm

  SvaraRadera
 4. Var med och tävla om en MacBook och iPads!

  Registrera dig på www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!

  1:a pris: MacBook Air 11”
  2:a pris: iPad 3
  3:e pris: iPad 2

  Tidigare vinnare i våra tävlingar är bland andra Lady Dahmer och Hanapee

  Även bästa blogginlägg vinner pris den här gången!

  Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är en av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut, ut en vinnare.

  Vinnaren får en iPad 3!

  Lycka till!

  /Studeravidare-gänget

  SvaraRadera