onsdag 15 augusti 2012

[Nya tider...]Inspiration, lust och glädje börjar återfinna sig i själen - härlig känsla. Inspiration, lust och glädje som kryper från topp till tå och tillslut rinner över. Just när det rinner över kan jag inte längre låta bli att skapa och inreda. När känslan väl kommer är det bara att följa med och ge det lite tid och utrymme. Det är i alla fall ett måste för mig... 

>>Inspiration är inget som kommer på beställning, den tar sig rum & tid, ofta när man som minst anar det...
Just nu plockas det i många hörn i både tanke och rum. Tankeplanering och arbete är i full gång för att forma fram Grafitgrå Industri. Inspirationsmagasin som öppnar i September. Allt fler inredningsdetaljer och möbler börjar landa och ska snart lyftas på plats i industrin. 

>>Försmaken säger mig att det kommer bli fantastiskt.
I rummet har just soffan fått ett nytt utseende. Modulsoffa är perfekt om man gillar att ändra och förnya.  Genom att kombinera modulerna på olika sätt kan man forma olika utseende. Denna gång från hörnsoffa till 3 stycken 2-sits soffor.


Nu väntas dagar på Formex för att hämta mycket ny inspiration och nya ideér. Ser fram emot...4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jättefina bilder! Var kommer kudarna med prickar från?

  MVH Eva

  SvaraRadera
 2. Jättefina kuddar! Är det du som sytt dom eller har du köpt dom?
  Tacksam för svar.

  MVH Johanna i Örebro

  SvaraRadera
 3. Tack för din superfina blogg! Jag skulle verkligen vilja köpa en kudde, som jag tror du gjort själv, kudden med ett kors på! Till försäljning? Tacksam försvar
  Eva Zettervall

  SvaraRadera
 4. Tycker du är fantastisk! Men saknar dina inlägg ibland när jag behöver mer inspiration! Ser fram emot ett besök på industrin i höst!
  Kram på dig!

  SvaraRadera