tisdag 27 september 2011

Min moodboardPå uppdrag från fabriken visar jag er idag min moodbord för hösten. Ett moodboard fyllt av det jag älskar... Det som är jag helt enkelt! Jag presenterar min moodboard i material, för det är det som inspirerar mig mest, hoppas jag delar med mig!

Betong Ull Glas Kontrast Vitt Industri Zink Grafiskt Rakt Runt Garn Korg Svart Nät Lockigt Grått Randigt Siffror Plåt Grovt Rufft Tunt Kantigt
Det finns inga rätt eller fel när det gäller att inreda. Det handlar så mycket om tycke och smak. Men däremot kan det ibland vara svårt att skapa just den inredningen som man gillar och trivs i. Det finns ett bra ledord som är bra att använda sig av inom alla stilar. Kontrast. Att skapa kontraster mellan former, material, färger, nyanser, belysning, högt, lågt osv. Testa själv att forma din moodboard av material, saker och tidnings-utklipp och se vilket utseende den får.

Se fler fina & inspirerande moodboards i fabriken.


 kram elin 
3 kommentarer:

 1. NAJS!
  Var inne på fabriken igår och kollade läget, blev sugen på att fixa en jag också, men de har ff inte godkänt mig, fattar nada, för jag hade ju kontakt med henne och hon ville bara ha blogguppgifterna en ggn till för att hon tappat bort dem...och fick det. Sen har jag inte hört ett knyst trotts flera mail med undran, så jag plockade faktistk bort deras logga från min sida. skiter i det nu. Så kan det gå!

  Ha en bra dag du är grym och du delar alltid med dig av massor av inspiration! KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, helt klart en av de finaste moodboardsen jag har sett! Älskar de olika materialen och nyanserna. Älskar't! :)

  SvaraRadera
 3. Läckert, jag gillar materialvalen! Luktar ull nästan ända hit :)

  SvaraRadera