måndag 24 oktober 2011

Små kottar & höstmysJust nu, just här, njuter jag av en skön och lugn måndagkväll insvept i pläden...och ja, brasan den sprakar. Helt klart den fina sidan av hösten! Lite skogsfynd från söndagspromenaden hamnade på ett fat från Asa med några blockljus.  
Söta små kottar på knotiga grenar av lärk. Ja, naturen har mycket vackert att erbjuda och än finare blir det när det får komma in och göra sig fint på ett fat. Något vi ska ta vara på, det naturligt vackra. Det är inte bara sommartiden som bjuder på njutbara ting i det fria eller i trädgården.
Tack så otroligt mycket för ert deltagande i senaste inlägget, min "firar-tävling"! Jag önskade jag kunde skicka en stjärna till Er var, för det är precis vad Ni är, stjärnor! Det finns fortfarande möjlighet att delta, kommentera bara inlägget; Tävling. Tacksam är jag också för de fina orden om bloggen, TACK!! Jag ska ta till mig de önskemål som lyfts fram av Er, om vad mer ni önskar se på här. Hoppas jag skall kunna besvara dessa önskemål framöver och att jag ska få fortsätta förmedla en smula inspiration till Er.
 kram elin 2 kommentarer:

  1. Det är så vackert och höststämningen bara sjunker in när jag tittar.... Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. FLOTT - lerkegrener er nydelig!!
    Klem :)

    SvaraRadera