onsdag 30 november 2011

Lite nytt, lite ull, lite mysigt......Flera år i rad har jag tänkt att nu är det väl ändå dags att förnya julgranspyntet. Men varje år har lådan kommit fram och kulorna och annat, som jag gillar hängs på grenarna. Men i år, bestämde jag för längesedan att nu är det dags för lite nytt. Så här är en liten början på skapande, för jag det är ju kul att skapa pyntet själv tycker jag. 
Nu får ni även se en glimt av vad Grafitgrå kommer ha med på Design Marknaden på Lördag. Så är ni sugna på dessa ull-hängen i stålvajer så är ni så välkomna förbi, klämma och känna och gärna säga hej!


Dessa formades också, de är ju fina att ha i en gren året om. Genast började jag även spåna på påskpynt men där lyckades jag lägga band på mig, det tar jag längre fram. Men är man i skapar rus kan allt hända och formas. Idén får helt enkelt gro vidare lite.
 kram elin 


6 kommentarer:

  1. Snyggt! Där fick jag lite ny inspiration. Håller som bäst på att skapa vårt julgranspynt. Tycker att det är så onödigt att köpa när man kan göra. Kramar Kicki :)

    SvaraRadera
  2. tycker att det finns ett behov av snyggt påskpynt! Till jul finns det så många varianter, emn inte påsk... Så tänk vidare, det behövs snygga grejjer att pynta med då å det du gör är ju snyggt, alltså kommer det bli succé!!

    SvaraRadera