torsdag 17 november 2011

Ulltyget-mitt i prickJa, kära bloggläsare ni fick ju följa med i resan i val av tyg till soffan. Det hela landade i ett ulltyg och jag tänkte att jag idag kunde visa er hur det blev... Snart ska här sys kuddar, som man aldrig kan få för många av. Dessutom kan man enkelt låta ett fåtal av dem bytas efter årstider. Men grundutbudet blir i ull som harmonierar väl med soffan.
Här hänger vi var stund vi är hemma och stor trivs verkligen. Det har redan blivit en av favoritplatserna, speciellt att krypa upp i det goá, djupa hörnet. Just där jag sitter nu...

 kram elin 


5 kommentarer:

 1. Jättefint! Den kommer ni aldrig att tröttna på tror jag. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Fin soffa och en helt ljuvlig hjortdyna..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt (som det mesta hemma hos dig)! Jag älskar ulltygerna. Visst hade du hittat fina på Stoff & Stil också som du sytt kuddar av? Minns du möjligtvis vad tyget hette? Det finns ju olika sorters ulltyg att välja mellan. Och jag som endast är hänvisad till webbshopen på grund av det geografiska avståndet vill ju inte gärna köpa fel?! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. En ny soffa är ett svårt köp då man kanske vill ha något som kan gå genom flera stadier i livet, men jag tycker du verkar ha träffat helt rätt! Den var väldigt grafitgrå och snygg!

  Hoppas din helg har varit trevlig.

  SvaraRadera
 5. får man fråga varifrån soffan kommer? hälsn lina

  SvaraRadera