torsdag 26 januari 2012

På ett fårskinn i solen
Solen får oss att bara vilja gå ut. En hel eftermiddag med sol och snö. En tur med sparken, några pulka åk i backen, värmande fårskinn och en kaffekopp i solen... Vad kan göra det hela bättre? Tacksam.Nu står Betongbordet och härdas väl under snötäcket. Väder och vind gör bordet vackrare med åren. Underredet är galvat och även det mattas ned och får en härlig känsla när naturen får slita på det. Skönt med trädgårdsmöbler som man slipper bära in när sommartiden är slut. Detta bordet rubbas inte på i första taget.

En kopp kaffe och lite sol på nästippen lever man på länge. Fårskinnet har inhandlats på andra sidan sjön. Och även fåret har gått där och betat en gång i tiden. Av mig uppskattas det av veta dess historia, i mina ögon blir det ännu mer värdefullt.


 kram elin 

5 kommentarer:

 1. Så mysigt och inbjudande det ser ut!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Härligt! Har inte riktigt så fina möbler men vi drog fram två vikbara strandstolar idag och satte oss på verandan och njöt av sol och te! Inte helt fel! :)

  SvaraRadera
 3. Varifrån kommer fårskinnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaffe & kackel intil Landsjön, Kaxholmen.

   Radera
 4. Hej! Fantastiskt fint bord! Visst har du gjort det själv? Finns det ute i butikerna eller kan man beställa via dig? Skulle gärna vilja ha ett sådant bord på altanen! Vilken dröm! Tack på förhand för ditt svar! Må så gott! Mvh /Malin

  SvaraRadera