tisdag 19 juni 2012

[Nyhet...]


Nyhet hos Grafitgrå är ljusstaken Kryss. Alldeles nyss framtagen. Tilltänkt design och användnig. Unik och enkel och med många spännande sidor. Det är med stor glädje som den visas här på bloggen idag.
Känsla, form och material känns vid av det Grafitgrå vill förmedla i allt som skapas och delas med av. En ren och enkel ljusstake i stål. En matt klarlack som behåller den råa och levande finishen i materialet men som samtidigt tåls att användas väl.Det unika och tilltänkta med ljusstaken är att den består av två moduler med snitt på mitten där de kopplas ihop och bildar ett kryss. Ljuset binder samman modulerna i kryssets mitt.
Fin som singel eller möjlighet att sätta samman flera ljusstakar i olika kombinationer. Ljusstaken skapar fack där man enkelt kan vara kreativ att skapa något mer av ljusstaken... Mer inspiration och ideér kommer kring detta...


Nu finns ljusstaken tillgänglig att beställa och skickas i paket till din dörr. Maila din beställning till info@grafitgra.se. 
Pris: 199 kr.
Nytt, spännande och fantastiskt roligt samarbete med >>Design House Jönköping 

står för dörren. Där hittar ni numera produkter från Grafitgrå, fler är pågång. Så ett besök hos dem rekommenderas varmt.

6 kommentarer:

 1. Alltså, den där ljusstaken måste man bara ha! :) kram Anso

  SvaraRadera
 2. Jättefina, brukar gå in en sväng på Design house när jag är i "stan" ibland. Får ta en kik på dina alster där :)

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj vad du är bra! Gåva i funktion:)! Den ska inhandlas. Perfekt present!!
  Kram Lindie :)

  SvaraRadera
 4. Schnygg! Men stearinet hamnar väl på bordet?

  SvaraRadera