söndag 22 juli 2012

[Ny inspiration]Tid och rum har stannat av och just nu, är det viktigaste. Tiden tillbringar vi för tillfället i fantastiska Danmark. Ingen sommar utan att återvända till ljuvliga Liseleje.


En plats som har allt. Mysiga byar, strandpromenader, by och lant-loppisar. Härliga parker och trädgårdscafén. Och självklart blir det några turer till härlig Köpenhamn. Något vi alltid ägnar oss åt här är husrundor, för ja, det finns helt underbara hus här att njuta av. Vill säga att Danskar kan allt från minsta detalj till stor helhet. Jag blir många gånger helt matt.
99 trappsteg ner så landar fötterna i sanden. Lite möda men så värt när man är på plats. Kanske någon av er Danska bloggare som känner igen platsen eller rent av bor i Liseleje. Vore kul att höra!


Vid havet kan jag gå i timmar och få inspiration, ideér och njuta av alla material och nyanser. Skulle kunna ta in detta rummet rakt in i hemmet. En del av det brukar alltid få följa med hem och vara en bit in på hösten, för att minnas den härliga sommaren!


Utmed den långa havspromenaden vid en av stränderna i Liseleje möter sandstranden den grönklädda bergsväggen. Där stegrar sig långa trappor upp till fint belägna havsvillor. Ljuvliga lägen och ljuvliga hus. En fröjd att gå här, både nedanför och övanför bergsväggen. 
5 kommentarer:

 1. Mållös......tårar trillar!

  Kärlek /Di

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Man blir allt bra sugen på att åka dit! kram anso

  SvaraRadera
 3. Oj så vackert det ser ut att vara! Blir nog att planera in en Danmarkstripp nästa år måntro! :)
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. åh jag hade nästan glömt bort denna pkats...HUR VACKERT SOM HELST......älskar när man står däruppe och ska ta första trappsteget ner mot havet och tittar på den vackra vyn.....måste nog bli ett besök nästa sommar.


  Pernilla På Piazzan

  SvaraRadera